Trouwen


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Dit wordt misschien wel de meest bijzondere dag van jullie leven. Natuurlijk komt er bij de voorbereiding van een bruiloft veel kijken en willen jullie dat dit een onvergetelijke dag wordt. Als fotograaf zorg ik dat jullie dag tot in de details wordt vastgelegd in een mooie reportage stijl.

Kiezen jullie voor mij als fotograaf, dan kiezen jullie voor een warme, moody stijl. Ongedwongen, spontaan en levendig. Ik hou van emotie en puurheid in foto's.

Jullie kunnen de hele dag laten vastleggen of kiezen voor een deel hiervan. Een bruiloft is maatwerk en niets is te gek. Wanneer je ervoor kiest om de hele dag vast te laten leggen werk ik standaard met een second shooter. Twee fotografen op een bruiloft heeft veel voordelen. Samen zie je altijd net iets meer en zo heb je vanuit verschillende hoeken prachtige foto´s. Er is geen moment dat gemist wordt en er is altijd back-up. Voor jullie als bruidspaar dus zeker een toegevoegde waarde!

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. In dit gesprek hoor ik graag meer over jullie wensen en is er uiteraard mogelijkheid tot vragen stellen. Na dit gesprek ontvangen jullie een passende offerte. Als jullie akkoord gaan wordt de datum definitief vastgelegd. 

Wanneer de trouwdatum nadert spreken we nog een keer fysiek af. In dit gesprek bespreken we alles wat ik zou moeten weten over jullie dag. Van de planning tot bijzondere familiebanden, er komt van alles aan bod wat van belang zou kunnen zijn voor de mooiste foto´s. 

Op jullie trouwdag zorg ik voor spontane beelden en probeer ik alle emotie op beeld te vangen. Tijdens de officiële fotoreportage zal ik jullie uiteraard meer aansturen voor de perfecte plaatjes.

Ik begrijp dat jullie erg benieuwd zijn naar de foto´s en jullie mooie dag snel willen herbeleven door middel van het terugkijken van de foto´s. Daarom ontvangen jullie binnen 48 uur na de bruiloft al een preview! De rest van de foto´s ontvangen jullie digitaal binnen 4 weken op usb.

 

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!


Investering trouwpakket standaard

EUR €289,-

-tot 3 uren aan fotografie

-inclusief minimaal 50 nabewerkte beelden

-(digitaal) kennismakingsgesprek

-preview binnen 48 uur

-inclusief reiskosten binnen 30 km vanaf Staphorst, daarboven reken ik €0,35 per km

-alle beelden binnen 4 weken op usb

Investering trouwpakket luxe

EUR 949,-

-inclusief second shooter

-6 uren aan fotografie

-inclusief alle mooiste (minimaal 150) nabewerkte beelden

-(digitaal) kennismakingsgesprek

-preview binnen 48 uur

-inclusief liefdesshoot vooraf

-inclusief reiskosten binnen 30 km vanaf Staphorst, daarboven reken ik €0,35 per km

-alle beelden binnen 4 weken op usb

*Bovenstaande prijzen dienen als indicatie en zijn niet leidend. Een bruiloft is maatwerk, vraag vrijblijvend naar een offerte passend bij jullie wensen.

*Wij fotograferen alleen bij natuurlijk daglicht.