Vraag en antwoord


Kunnen we ook een fotoshoot boeken buiten Staphorst?

Natuurlijk kom ik ook buiten Staphorst voor fotoshoots. Bij een newbornshoot aan huis kom ik gewoon bij jullie thuis. En verder kom ik ook bij verschillende mooie natuurgebieden voor het maken van jullie foto´s. Tot aan 20km binnen een straal vanaf Staphorst zijn de reiskosten inbegrepen, hierboven reken ik €0,35 per kilometer.

Kan een newbornshoot ook buiten plaatsvinden?

Ja, een newbornshoot kan ook buiten plaatsvinden op een mooie locatie in de natuur. Hierbij moet je natuurlijk wel kijken naar het seizoen waar we in zitten maar wanneer jullie bijvoorbeeld klein wonen, donker wonen, al meer kinderen hebben, of jullie voorkeur gewoon bij een locatie in de natuur ligt kan een newbornshoot buiten een goed idee zijn!

Hoe snel kan ik mijn foto´s verwachten?

Wanneer de fotoshoot is geweest duurt het maximaal 1 week tot jullie de keuzegalerij ontvangen. Wanneer jullie de keuze gemaakt hebben welke foto´s jullie wensen te ontvangen verstuur ik jullie de factuur. Maximaal 1 week na betaling van de factuur ontvangen jullie de tot in de puntjes nabewerkte beelden in de mail. Zijn jullie de foto´s nodig voor een uitnodiging, cadeau, aankondiging of een andere reden waardoor er spoed is bij de foto´s? Dan is er in overleg veel mogelijk, geef dit gerust aan!

*Bij een bruiloft gelden andere tijden

Welke fotoshoot locaties raad jij aan?

De locaties waar ik graag kom om foto´s te maken zijn:

-Echtenerzand.

-De zwarte dennen Staphorst.

-De sahara ommen.

-Zandverstuiving de Haere Doornspijk.

Wanneer is het beste moment voor een golden hour fotoshoot?

Dit hangt af van de tijd van het jaar. In de zomer is het gouden uur later op de avond zo rond 9 á 10 uur. In de winter is een gouden uur al vroeg op de dag maar is de kans op bewolking zeer groot. In de lente en de herfst is het beste moment om een fotoshoot tijdens een gouden uur met het gezin te boeken, dan valt het zo net na het avondeten (mooi op tijd voor de kinderen) en is de kans op een avondzonnetje groot. Willen jullie nou verzekerd zijn van een shoot tijdens het gouden uur? Dan spreken we gerust 2 avonden af. Laat het zonnetje zich op de eerste avond niet zien? Dan gaan we voor optie 2!

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Er staat bewust geen tijdsindicatie bij de fotoshoots op de pagina. Mijn ervaring is namelijk dat de ene keer een fotoshoot binnen 30 minuten klaar is en de andere keer er 2 uren nodig kunnen zijn. Dit is geheel afhankelijk van verschillende factoren. Gaan jullie samen op de foto en vinden jullie het zo leuk en gezellig tijdens de ondergaande zon? Dan gaan we nog even door! Vinden de kinderen het na 30 minuten wel welletjes of vinden ze het op de foto gaan juist super leuk? Of misschien is jullie kindje tijdens de newbornshoot wel onrustig en moeten we even geduld hebben. Weet dat ik de tijd heb voor jullie!

Welke kleding raad je aan voor een fotoshoot?

Wat ik altijd aanraad is natuurlijke kleuren te dragen zonder al te veel drukke prints. Meer informatie over kleding ontvangen jullie in een brochure voor de fotoshoot. Uiteraard denk ik graag met jullie mee over de kledingkeuze en is het ook mogelijk om een jurk uit mijn client closet te kiezen.