Newborn


Jullie kindje is geboren, gefeliciteerd!

Ik kom graag bij jullie aan huis om jullie gezin vast te leggen. Het is immers een bijzondere tijd met (weer) een kleintje in huis en ze worden ontzettend snel groot. Ik maak van jullie een mix tussen lifestyle en geposeerde beelden. Zo mogen jullie lekker met elkaar op de bank zitten, genietend van jullie kindje maar leg ik jullie ook graag vast tijdens de dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld tijdens het voeden, knuffelen, troosten maar vooral ook tijdens het bewonderen van jullie kleintje.

Een newbornfotoshoot vindt plaatst in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje. Hiervoor is het handig om al in de zwangerschap een voorlopige afspraak in te plannen. Zodra je bevallen bent neem je contact op om te kijken of dit moment nog schikt of dat we beter een nieuw moment kunnen kiezen. Uiteraard houd ik hier rekening mee in mijn agenda rond deze periode.

Voorafgaand aan de fotoshoot is er ruimte om te bespreken wat jullie voorkeur heeft qua foto´s. Wil je bijvoorbeeld graag het voeden van je kindje op de foto laten vastleggen? Zijn er verder nog bijzondere dingen die je terug zou willen zien in jullie fotoreportage? 

Tijdens de fotoshoot gaat niet alleen jullie kindje op de foto maar vind ik het mooi om jullie gehele gezin ook op de foto te zetten. Zijn er oudere broers en zussen? Dan begin ik eigenlijk altijd met foto´s waar ook hun op komen te staan, meestal is hun concentratie wat korter maar dit is geen probleem. Hierbij komt mijn ervaring met kinderen van pas en lukt het altijd weer om een mooie gezinsfoto te maken. Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat jullie ontspannen zijn en kunnen genieten, we maken er een mooi en gezellig moment van. Jullie kleintje bepaalt het tempo van de fotoshoot en ik heb de tijd.

Voldoende daglicht is belangrijk bij het maken van foto´s bij jullie thuis. Ik heb hiervoor een daglichtlamp die ik kan gebruiken maar als het nodig is verplaats ik soms ook enkele spullen om zo de beste fotolocatie te creëren. Ook kleding doet veel op foto´s en de juiste kledingkeuze doet veel voor het eindresultaat van de beelden. Weet je niet wat je aan moet doen naar de fotoshoot? Maak dan kosteloos gebruik van de cliënt closet voor de mooiste jurken en kimono´s.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en beginnen met bewerken van de foto´s. En omdat ik begrijp dat jullie niet kunnen wachten om de resultaten van de fotoshoot te zien, ontvangen jullie al snel een kleine preview. Binnen één week na de fotoshoot ontvangen jullie de keuzegalerij waaruit je gemakkelijk je favoriete foto´s kan kiezen. Gekozen? Dan ontvangen jullie de factuur en ga ik verder voor jullie aan de slag met het individueel nabewerken van de gekozen foto´s. Binnen één week na het doorgeven van jullie keuze ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke galerij waaruit de foto´s gedownload kunnen worden. Jullie verhaal vastgelegd in beelden om voor altijd te koesteren.

 

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!


Investering

EUR 119,-

-Een fijne fotoshoot bij jullie thuis

-Inclusief 10 nabewerkte beelden (digitaal)

-Zelf de foto´s uitkiezen uit een online galerij 

-4 personen (elk persoon extra €10,-)

-Gratis gebruik cliënt closet

 

*Inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Staphorst. Daarbuiten reken ik €0,35 per km.

*Foto´s bijbestellen mogelijk tegen meerprijs van €3,- per foto