Zwanger


In verwachting? Gefeliciteerd!

Een kindje krijgen is misschien wel het mooiste wat er is en de zwangerschap is ongetwijfeld een onvergetelijke tijd. En cliché maar waar, die 9 maanden vliegen voorbij. Maar hoe mooi is het dan om deze tijd vast te laten leggen in beelden, zodat je altijd weer terug kan kijken naar deze bijzondere periode.

Ik raad altijd aan een zwangerschapsfotoshoot in te plannen tussen de 30 en 35 weken van de zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je, je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie. Ben je in verwachting van een meerling? Dan is tussen de 25 á 30 weken een mooi moment voor het vastleggen van die prachtige buik.

Een zwangerschapsfotoshoot kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Dit is afhankelijk van jullie voorkeur en dit kan vooraf allemaal besproken worden. Eigen foto-ideeën vooraf inbrengen? Ik vind het hartstikke leuk om vooraf te sparren over wat voor beelden jij mooi zou vinden als eindresultaat. Je kunt de fotoshoot alleen doen maar uiteraard zijn je partner en/of kinderen ook van harte welkom om mee op de foto te gaan.

De kledingkeuze is belangrijk voor het eindresultaat van de foto´s. Weet je niet wat je aan moet doen naar de fotoshoot? Maak dan kosteloos gebruik van de cliënt closet voor de mooiste jurken en kimono´s.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en beginnen met bewerken van de foto´s. En omdat ik begrijp dat jullie niet kunnen wachten om de resultaten van de fotoshoot te zien, ontvangen jullie al snel een kleine preview. Binnen één week na de fotoshoot ontvangen jullie de keuzegalerij waaruit je gemakkelijk je favoriete foto´s kan kiezen. Gekozen? Dan ontvangen jullie de factuur en ga ik verder voor jullie aan de slag met het individueel nabewerken van de gekozen foto´s. Binnen één week na het doorgeven van jullie keuze ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke galerij waaruit de foto´s gedownload kunnen worden. Jullie verhaal vastgelegd in beelden om voor altijd te koesteren.

Psst, wist je dat je na een zwangerschapsshoot altijd 15% korting ontvangt op jullie newbornfotoshoot? Kijk voor verdere prijzen en tarieven hieronder!

 

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!


Investering

EUR 109,-

-Op een locatie naar keuze

-Inclusief 10 nabewerkte beelden (digitaal)

-Zelf de foto´s uitkiezen in een online galerij 

-Gratis gebruik cliënt closet

-15% korting op een newbornshoot

 

*Inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Staphorst. Daarbuiten reken ik €0,35 per km.

*Foto´s bijbestellen mogelijk tegen meerprijs van €3,- per foto