Gezin


Herinneringen die je later wilt hebben, maak je nu!

Waarom wachten met het vastleggen van jullie mooie gezin? Ik hoor vaak dat mensen geen foto´s met het complete gezin hebben omdat er natuurlijk ook iemand de foto moet maken. Maar hoe mooi is het als je er eens allemaal op staat, terwijl jullie met elkaar genieten en herinneringen maken? Laat jullie gezin op beeld vastleggen!

Tijdens een fotoshoot vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en er plezier wordt gemaakt. Dit zie je immers ook terug op de foto´s. Ik probeer van jullie ongedwongen beelden te vangen. We volgen de kinderen voor de spontane foto´s. Tikkertje, verstoppertje of dennenappels zoeken, het belooft een gezellige fotoshoot en fijne herinnering met elkaar te worden. Natuurlijk wordt er ook wat aangestuurd tussendoor maar doordat ik in de kinderopvang werk en zelf 4 kinderen heb weet ik als geen ander dat kinderen zich niet laten regisseren. We nemen de tijd voor het maken van de foto´s. Soms zijn er na 30 minuten al genoeg mooie beelden geschoten en soms is er 1.5 uur voor nodig, we volgen het tempo van jullie kinderen. Het hebben van pret staat voorop!

Een gezinsfotoshoot vindt bij voorkeur plaats buiten op een mooie plek in de natuur. Eigen inbreng voor zo´n plaats is natuurlijk altijd welkom! Geen idee? Dan deel ik graag mijn favoriete shootlocaties met jullie!

Kleding doet veel op foto´s en de juiste kledingkeuze doet veel voor het eindresultaat van de beelden. Weet je niet wat je aan moet doen naar de fotoshoot? Maak eventueel kosteloos gebruik van de cliënt closet voor de mooiste jurken en kimono´s. Kom je er niet uit? Ik denk graag met jullie mee! 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en beginnen met bewerken van de foto´s. En omdat ik begrijp dat jullie niet kunnen wachten om de resultaten van de fotoshoot te zien, ontvangen jullie al snel een kleine preview. Binnen één week na de fotoshoot ontvangen jullie de keuzegalerij waaruit je gemakkelijk je favoriete foto´s kan kiezen. Gekozen? Dan ontvangen jullie de factuur en ga ik verder voor jullie aan de slag met het individueel nabewerken van de gekozen foto´s. Binnen één week na het doorgeven van jullie keuze ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke galerij waaruit de foto´s gedownload kunnen worden. Jullie verhaal vastgelegd in beelden om voor altijd te koesteren.

 

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!


Investering

EUR 119,-

-Op een locatie naar keuze

-Inclusief 10 nabewerkte beelden (digitaal)

-Zelf de foto´s uitkiezen in een online galerij

-4 personen (elk persoon extra €10,-)

-Gratis gebruik cliënt closet

 

*Inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Staphorst. Daarbuiten reken ik €0,35 per km.

*Foto´s bijbestellen mogelijk tegen meerprijs van €3,- per foto