Liefde


Vier de liefde en laat deze vastleggen!

Of jullie nou nog vlinders in jullie buik hebben of al heel lang samen zijn, jullie liefde is iets moois dat het verdient om vastgelegd te worden. Jullie groeien samen door het leven en delen de makkelijke maar ook de moeilijke momenten met elkaar. Dan is het fijn om de tijd samen even stil te zetten en te genieten van elkaar. 

Het is altijd een goed moment voor een loveshoot. Of jullie nou net samen zijn, een aankomend jubileum te vieren hebben (cadeautip), iets bijzonders willen aankondigen, welke reden jullie ook hebben, de liefde is er om gevierd te worden!

Voor het mooiste licht is het perfect om ´s avonds tijdens een golden hour af te spreken. Hiervoor kan je ook 2 avonden reserveren, hebben we op de eerste avond geen gouden uurtje? Dan gaan we voor optie 2! 

De kledingkeuze is belangrijk voor het eindresultaat van de foto´s. Weet je niet wat je aan moet doen naar de fotoshoot? Maak dan kosteloos gebruik van de cliënt closet voor de mooiste jurken en kimono´s.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en beginnen met bewerken van de foto´s. En omdat ik begrijp dat jullie niet kunnen wachten om de resultaten van de fotoshoot te zien, ontvangen jullie al snel een kleine preview. Binnen één week na de fotoshoot ontvangen jullie de keuzegalerij waaruit je gemakkelijk je favoriete foto´s kan kiezen. Gekozen? Dan ontvangen jullie de factuur en ga ik verder voor jullie aan de slag met het individueel nabewerken van de gekozen foto´s. Binnen één week na het doorgeven van jullie keuze ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke galerij waaruit de foto´s gedownload kunnen worden. Jullie verhaal vastgelegd in beelden om voor altijd te koesteren.

 

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!


Investering

EUR 89,-

-Inclusief 10 nabewerkte beelden (digitaal)

-Zelf de foto´s uitkiezen uit een online galerij

-2 personen

-Gratis gebruik cliënt closet

 

*Inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Staphorst. Daarbuiten reken ik €0,35 per km.

*Foto´s bijbestellen mogelijk tegen meerprijs van €3,- per foto